Filozófia

 

Tisztelt Látogatónk!

Ha Ön először jár itt, bizonyára szeretne minél többet megtudni rólunk még mielőtt ajtónkon belépne, szeretne biztonságot és empátiát…

…megnyugtatásként csak annyit mondhatok, hogy a munkánkat nagyon szerető csapat vagyunk és mindenkit úgy kezelünk, mintha családunk tagja lenne. Odaadással, szeretettel, felelősséggel.

“És énekelj bár úgy, mint az angyalok, ha nem szeretsz énekelni, dalod süketté teszi az emberek fülét a nappal és az éjszaka hangjaira.”

Khalil Gibran: A Proféta

 

Szakmai ars poetica-ánk a funkcionális szabályoknak alávetett gyógyítás. A funkció meghatározza a formát. Higgyék el nekünk, minden ami jól működik az egyben gyönyörű is. Így fonódik össze a funkció az esztétikával.
A funkcionális ellátást pedig a legszigorúbb szakmai követelményeknek megfelelően, a Prof. Rudolf Slavicek gnathológiai iskola, a Prof. Sadao Sato fogszabályozási iskola és az IAAID, IMCD nemzetközi szervezetek által előírt protokolloknak megfelelően, velük interdiszciplináris csapattagokként együttdolgozva végezzük.

Ennél többet nem tudunk adni, ennél kevesebbet sem. Ehhez természetesen az együttműködésére is szükségünk van, hisz nem önös céljaink, hanem Önnel közös célkitűzéseink vannak.

Elérhetőségeink

Cím:
H-9400 Sopron,
Füredi sétány 9. I./3.
Telefon:
+36 99 50 66 60
E-mail:
confident@confident.hu