Kedves Pácienseink!

A koronavírus világjárvány miatt kialakult helyzet minket is súlyos döntések meghozatalára késztetett. A határok lezárása és a kormány rendelete a fogorvosi rendelőkre vonatkozóan egyértelművé tette, hogy határozatlan ideig be kell zárnunk rendelőnket.

Szeretnénk továbbra is a segítségükre lenni vészhelyzet esetén, ezért a honlapunkon és a közösségi média oldalán elindítunk egy online tanácsadást. Továbbá írhatnak nekünk e-mail címünkre (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy hívhatják továbbra is rendelőnk telefonszámát (+3699506660)! Sürgősségi ügyeletet tartunk fájdalom, gyulladás, vérzés esetére!

Kérem Önöket, hogy bármi kérdésük, kérésük lenne ezen időszak alatt, vagy bármilyen dokumentáció szükséges, ha más fogorvoshoz kényszerülnek, ezen felületek bármelyikén jelezzék és mi minden nap rendelkezésükre állunk, hogy közösen döntéseket hozhassunk. Ennél többet most nem tudunk tenni és bízunk abban, hogy a megfelelő emberi hozzáállás ezen a nehézségen is átsegít mindenkit. Ne csüggedjenek, tartsanak össze és vigyázzanak magukra! A mihamarabbi viszontlátásra!

A ConfiDent csapata nevében

Dr. Úry Előd

Elérhetőségeink

Cím:
H-9400 Sopron,
Füredi sétány 9. I./3.
Telefon:
+36 99 50 66 60
E-mail:
confident@confident.hu